Over mijn praktijk

In mijn praktijk wordt gewerkt volgens richtlijnen van de hygiënenormen en privacy-regels binnen mijn branche.

Ik vind het belangrijk om elke klant een momentje van rust en goede zorg te kunnen bieden. Daarom wordt iedereen bij mij op een persoonlijke manier ontvangen. Indien gewenst, onder het genot van een bakje koffie, wordt elke behandeling naar ieders persoonlijke vraag professioneel vorm gegeven.

Als Medisch pedicure werk ik samen met verschillende disciplines. Denk hierbij aan podotherapeuten en huisartsen.

Indien nodig zal ik je doorverwijzen voor extra zorg of overleg met de andere discipline.

Feet & beauty
verzorgde voeten

In mijn praktijk

Als Medisch Pedicure ben ik bevoegd om specialistische/medische voetzorg te mogen geven. Mijn praktijk is aangesloten bij de branche-organisatie Provoet en sta ik officieel geregistreerd in het kwaliteitsregister (KRP).

Daarom volg ik met vaste regelmaat bijscholingen. Dit om mijn bevoegdheid te behouden en natuurlijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Klanten met o.a. diabetes en/of reuma of risicovoeten kunnen bij mij terecht. (Vraag bij je zorgverzekering na of je in aanmerking komt voor vergoeding).

Ook voor een ontspannen en prettige gezichtsverzorging kan je bij mij terecht. Een erg leuke aanvulling in mijn werk om mijn klanten net wat meer te kunnen bieden!

Mijn praktijk is op de begane grond en er is parkeergelegenheid.

Je bent welkom in mijn praktijk voor een momentje rust en optimale zorg voor je voeten en/of huid! Wil je een indruk opdoen? Wil je weten welke mogelijkheden er binnen mijn salon mogelijk zijn of met welke producten ik zoal werk? Kijk gerust rond op deze site. Natuurlijk mag je me ook vrijblijvend bellen of mailen voor meer informatie over de mogelijkheden.